Pret
lei - lei

Producator
Sistem de operare
Tip licenta
Perioada
Numar device-uri
Tip Produs

Vrei sa cumperi Vembu BDR Suite ? Intră în magazin sa te convingi

Afisare dupa
1071.00 lei
Vembu ImageBackup pentru Windows server este o soluție de rezervă robustă și completă pentru protejarea serverelor Windows, inclusiv sistemul de operare, aplicația și fișierele mediilor de calcul fizice într-o singură trecere. Dacă hardware-ul serverului Windows fizic este deteriorat sau corupt, acesta poate fi recuperat instantaneu din datele de rezervă ale serverului Windows folosind opțiunile d..
214.20 lei
Cu fiecare versiune nouă a platformei Hyper-V Windows Server, Microsoft a arătat că Hyper-V este un concurent major în spațiul de virtualizare. Cu Hyper-V construit pe partea de sus a încercării și adevăratei platforme Windows Server Failover Cluster și caracteristicile noi puternice găsite în cele mai recente versiuni ale Windows Server, tot mai multe companii utilizează Hyper-V ca platformă pent..
642.60 lei
Vembu VMBackup pentru VMware vSphere oferă o soluție de rezervă care oferă o protecție de date puternică, flexibilă, agilă și complet caracterizată pentru mediile VMware.  Întreprinderile care administrează astăzi sarcini de muncă critice în misiuni în mediile vSphere necesită o soluție de rezervă care oferă toate cerințele de protecție de rezervă / date de astăzi - Performanță, securitate, f..
Afisare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Sigla PlatiOnline

www.price.ro - your shopping expert
Bestantivirusonline.ro © 2010 - 2024