Descriere

Vrei sa cumperi Kaspersky Security for Microsoft Office 365 - KL4312XAKFS ? Intra aici

La fel ca Microsoft Office 365, Kaspersky Security for Microsoft Office 365 este găzduit în cloud, ceea ce oferă un management convenabil și flexibil atât al e-mail-ului, cât și al securității. Kaspersky Security for Microsoft Office 365 are mai multe avantaje, cum ar fi configurarea simplă și integrarea cu Exchange Online, un tablou de bord ce arată statistici despre amenințări, precum și abilitatea de a face backup și de a recupera e-mail-urile șterse. 


Companiile mici și mijlocii înca sunt în procesul de adoptie a sistemului cloud, iar pentru majoritatea dintre ele, trecerea la un serviciu de e-mail în cloud este primul pas. Acest nou serviciu de securitate de la Kaspersky Lab include acum tehnologiile de detectie Next Generation, bazate pe invătarea automatizata si informatii despre amenintari trimise în timp real către sistemele de e-mail din cloud, asigurand o protectie imbunatatita pentru Exchange Online din Microsoft Office 365.

Tinand cont de faptul ca zilnic sunt trimise milioane de e-mail-uri, nu trebuie decat ca unul singur să contină un fisier infectat cu ransomware sau un link de phishing, pentru a afecta sau chiar a distruge activitatea unei companii.Specificatii

Sistem de operare Windows®

Review-uri

Scrie un review


Nota: Codul HTML este citit ca şi text!


Produse relationale

Iti recomandam si ...

Sigla PlatiOnline

www.price.ro - your shopping expert
Bestantivirusonline.ro © 2010 - 2024