Paragon

Afisare dupa
Paragon APFS for Windows
243.43 lei
Apple File System (APFS) este un nou sistem de fișiere pentru dispozitivele MacOS, iOS și Apple. Dacă lucrați pe un computer bazat pe Windows și doriți să citiți și să scrieți fișiere pe HDD, SSD sau unitate flash formatate cu APFS, aveți nevoie de APFS pentru Windows de Paragon Software. Nou! Acceptă volumele APFS create în macOS 10.15 Catalina. Nou! Detectează volumele criptate de T2 Chip și F..
Paragon Backup & Recovery Advanced
145.99 lei
Protejați în mod fiabil sistemele și datele. Noua Previzualizare Backup și Recuperare menține PC-ul și datele în siguranță! Eșecurile hardware, cum ar fi hard disk-urile defecte, erorile bruște ale sistemului după o actualizare a programului, virușii informatici și caii troieni ransomware sunt doar câteva dintre amenințările împotriva datelor computerizate. O pierdere bruscă de date poate provoca..
Paragon Backup and Recovery - Business Standalone Perpetual
385.07 lei
Protejați în mod fiabil sistemele și datele. Noua Previzualizare Backup și Recuperare menține PC-ul și datele în siguranță! Eșecurile hardware, cum ar fi hard disk-urile defecte, erorile bruște ale sistemului după o actualizare a programului, virușii informatici și caii troieni ransomware sunt doar câteva dintre amenințările împotriva datelor computerizate. O pierdere bruscă de date poate provoca..
Paragon CampTune
72.85 lei
Gestionați spațiu pe disc pe Mac-ul dvs. dual-boot. Redimensionați-vă gratuit partiția Windows Boot Camp cu CampTune. Ajustați dimensiunea partiției dvs. Windows atunci când rămâneți fără spațiu pe disc sau doriți să instalați o aplicație înfometată. Redistribuiți spațiul de stocare între partițiile Windows Macintosh HD și Boot Camp cu un glisor simplu: sigur, rapid, ușor...
Paragon Disk Wiper Advanced
97.21 lei
Paragon Disk Wiper ajută oamenii și organizațiile care se ocupă de echipamentele computerizate să protejeze în mod adecvat datele personale și să respecte cerințele de reglementare din ce în ce mai stricte. Folosiți ștergătoare de date plug-and-play pentru computere desktop, laptopuri și dispozitive de memorie flash. Sanitizați și verificați întregul dispozitiv, orice partiții, fișiere individua..
Paragon Drive Copy Advanced
145.99 lei
Copiere și migrare a datelor cu ușurință. Gama completă de operații de copiere: copiați hard disk-ul complet sau o partiție separat. Copiați sau restaurați conținutul unui hard disk de 512 octeți pe un hard disk de 4 k, fără acțiuni suplimentare necesare. Migrați orice sistem de operare Windows de la Windows 7 înainte, de la HDD la un SSD performant. Excludeți datele pe care nu doriți să le co..
Paragon extFS for Mac
194.71 lei
ExtFS este unul dintre sistemele de fișiere primare ale Linux. Dacă lucrați pe un computer Mac și aveți nevoie să citiți sau să scrieți fișiere de pe HDD, SSD sau unitate flash formatate sub Linux, aveți nevoie de extFS pentru Mac de Paragon Software. Scrieți, editați, copiați, mutați și ștergeți fișierele pe unitățile Linux ext2, ext3, ext4 conectate direct la Mac! Rapid, transparent și ușor de..
Paragon File System Link Suite
243.43 lei
Dacă lucrați cu diferite sisteme de fișiere în mediul multiplă platformă, ați întâmpinat cu siguranță problemele de incompatibilitate dintre sistemele de operare. Soluția noastră pentru această problemă este un set de drivere unice pentru fiecare dintre cele mai populare sisteme de fișiere. În cazul în care aveți nevoie de un schimb de date obișnuit pe platformă, cea mai bună opțiune este File Sys..
Paragon Hard Disk Manager 16 - Basic Technician
2627.08 lei
O utilitate puternică și rentabilă pentru gestionarea discului. pentru menținerea mediilor IT fizice, virtuale și hibride de toate dimensiunile...
Paragon Hard Disk Manager 16 - Business Standalone Perpetual
1457.32 lei
>> incluzând suportul serverului, actualizare de 1 an). << Managementul stocării. Gestionați toate tipurile de suporturi fizice și unități virtuale. Organizați stocarea pentru a alinia în mod corespunzător integritatea și disponibilitatea datelor la nevoile companiei. Utilizați sisteme de fișiere care se potrivesc celor mai bune nevoi specifice ale aplicației. Creați noi și modifi..
Paragon Hard Disk Manager for Mac
194.71 lei
Manager de discuri pentru Mac. Soluție completă pentru a vă proteja, întreține și gestiona Mac. Backup bazată pe instantaneu și caracteristici puternice de recuperare Redimensionarea partițiilor și redistribuirea spațiului neutilizat. Recuperarea partițiilor pierdute sau șterse accidental. Copierea discului și ștergerea securizată a datelor. NOU suport pentru macOS Mojave...
Paragon HFS+ for Windows
97.21 lei
HFS + este unul dintre sistemele de fișiere principale ale macOS. Dacă lucrați pe computerul Windows și aveți nevoie să citiți sau să scrieți fișiere de pe HDD, SSD sau unitate flash formatate sub macOS, aveți nevoie de HFS + pentru Windows de Paragon Software. Funcționare stabilă. Operabilitate sigură în sisteme hardware și software compatibile atât pentru aplicații de uz general, cât și pentru..
Paragon Linux File Systems for Windows
97.21 lei
Sisteme de fișiere Linux pentru Windows de către Paragon Software este un instrument unic care vă oferă acces complet la volumele Linux din Windows. Trebuie doar să conectați hard disk-ul cu partiții ExtFS / Btrfs / XFS la computer și să lucrați instantaneu cu orice suport din partițiile Linux. Funcționare stabilă. Operabilitate sigură în sisteme hardware și software compatibile atât pentru apl..
Paragon NTFS Mac 15
97.21 lei
Pachetul software Paragon NTFS for Mac este complet compatibil cu noua politică de securitate a Apple, asigurând un acces rapid, elegant și sigur la partițiile NTFS de pe macOS 10.13 High Sierra. Odată ce programul este instalat, utilizatorul poate să înceapă lucrul imediat: să navigheze prin conținut, să citească, să editeze, să copieze sau să creeze fișiere și dosare. Driverul garantează un s..
Afisare 1 - 15 din 17 (2 pagini)
Sigla PlatiOnline

www.price.ro - your shopping expert
Bestantivirusonline.ro © 2010 - 2021